Olje koščic rakitovca za kozmetiko 50ml.

Olje koščic rakitovca za kozmetiko 50ml.

Navadni rakitovec je razširjen po Srednji in Severni Evropi ter po Zahodni in Srednji Aziji. Ni zahtevna rastlina; dobro prenaša sušo, pa tudi slana obmorska področja. Razmnožuje se s semeni in s potaknjenci. Po evropskih vrtovih navadni rakitovec najdemo kot okrasno rastlino, saj je v jeseni izjemno dekorativen.

Iz semen pridobivajo posebna olja, ki se uporabljajo v medicinske namene, med drugim pri zdravljenju srčnih obolenj in za nego kože. Olje so na svojih nalogah uporabljali tudi ruski kozmonavti za zaščito pred opeklinami zaradi sevanja.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Brezplačna dostava

Ob nakupu nad 39,00 € ti dostavo častimo mi!

10% popust ob prvem nakupu

V košarici vtipkaj kodo PRVINAKUP in izkoristi kar 10% popust na

               živilske izdelke.

  • Ogledi: 1985
  • Šifra: 50273
  • Razpoložljivost: Na zalogi
  • 23.20 €
  • Brez DDV: 19.02 €